Dank u, Inaba

Sinds midden 2022 heeft Miauwkes een nieuwe sponsor. Het is Inaba, een Japans merk dat gezonde, caloriearme snacks voor katten (en honden, maar dat even terzijde) maakt. Inaba helpt Miauwkes om zoveel mogelijk kattenvrienden te bereiken met een dagelijkse glimlach. Zoals jullie van Miauwkes gewend zijn.

De meeste verpakkingen van INABA snacks zijn ontworpen om met de hand te voeren. Hierdoor kan je als baasje zo veel mogelijk quality-time doorbrengen met jouw kat. Zo biedt INABA een innovatieve, interactieve manier om aandacht aan je kat te besteden. Een fijne bijkomstigheid is dat de snacks ideaal zijn om samen met medicijnen in te nemen. 

De snacks zijn gemaakt met (gecertificeerd dolfijnvriendelijk gevangen) tonijn en scharrelkip, en bevatten nauwelijks calorieën. Een extra voordeel van de snacks, is dat ze voor een groot deel uit vocht bestaan. Katten hebben dit nodig voor hun gezondheid. Bovendien zijn ze graanvrij, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

In het assortiment van Inaba vind je:

* Churu Puree: een romige puree, hartig van smaak. Slechts 6 calorieën en 88% vochtgehalte. Ook geschikt voor katten met nier- en /of blaasproblemen. Kan als topper over droogvoer. Beers favoriet!

* Churu Bites: zachte snacks in vorm van een kussentje. Romige Churu Puree binnenin, zacht deeg rondom rond. Twee smaken in één hap. Ideaal om medicijnen in te verbergen. Ook Beers favoriet!

* Churu Pops: zachte, smakelijke snack in geleivorm. Ideaal om in te vriezen en als ijsje te geven bij warm weer. 7 calorieën en 88% vochtgehalte. Cootjes favo tussendoortje!

* Churu Rolls: stokvormige snack met twee verschillende texturen. Romige Churu Puree binnenin en zacht deeg rondom rond. Beer en Cootje vechten hierom. Beer eet sneller, dus meestal wint hij.

* Juicy Bites: semi-vochtige snacks in twee verschillende vormen en smaken: zeevruchten en kip. Hoogstaande ingrediënten, caloriearm. Cootje zegt: ‘Gimme gimme, gimme!’

* Gegrilde kipfilet: licht gegrilde en sappige kipfilet in hartige bouillon, rijk aan antioxidanten. Cootjes vieruurtje.

Op Instagram en Facebook vind je Inaba onder de naam: Inaba_benelux.

Meer weten? Alle info en alle verkooppunten vind je op deze website:  https://www.inabafoods-europe.com/be/