Kattenkalender 2018

De maandkalender 2018 met de allerleukste foto’s van Pernod en Cootje zorgt dat je elke dag kunt genieten van een dosis kat. Wil je hem thuis aan de muur? Dat kan!

GRATIS* BEZORGD!
Scrol naar beneden voor alle info.

bol kalender.png

 

cover

De  Kattenkalender 2018 is 40 x 40 cm (iets smaller dan de vorige kalender én met meer notitieruimte) en bevat 12 nieuwe schitterende foto’s van Pernod en Cootje. En uiteraard: er is plaats gemaakt voor een grote mozaïekfoto met de katjes van de vrienden van Pernod en Cootje. Heb jij een foto van je kat opgestuurd na de oproep op Facebook of via de nieuwsbrief? Dan vind je jouw katje hoogstwaarschijnlijk terug op deze kalender. (Shhhh… sneak preview onderaan deze pagina…)

De kattenkalender 2018 verschijnt in een gelimiteerde oplage en de vrienden van Pernod en Cootje krijgen als eerste de kans om hun eigen exemplaar te reserveren. Zij betalen €24,95  voor de kalender en krijgen hem GRATIS* thuisgestuurd.

Wil jij de kattenkalender 2018 thuis aan de muur? Bestel hem dan hier. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail met betalingsinfo.

*gratis bezorging enkel in Belgie.

Wil je weten welke foto’s op de nieuwe kattenkalender staan? Je ziet ze hieronder.

kalender.opmaak4 15.jpgkalender.opmaak4 3

Sneak preview kattenmozaïek…

kalender.opmaak4 14