Kattenkalender 2019

Hij is er weer! De Pernod & Cootje kalender 2019 met de twaalf mooiste, grappigste, meest ontroerende foto’s van Pernod en Cootje. Heb jij een foto van jouw katje opgestuurd na de oproep via de nieuwsbrief of Facebook? Dan vind je hem of haar terug op de de mozaïekpagina op deze kalender! Sneak preview onderaan deze pagina.

De maandkalender 2019 met de allerleukste foto’s van Pernod en Cootje zorgt dat je elke dag kunt genieten van een gezonde dosis kat. Wil je hem thuis aan de muur? Dat kan! Stuur een mail naar kalender@miauwkes.be en je ontvangt alle info in je mailbox.

De  Kattenkalender 2019 is 40 x 40 cm en bevat 12 nieuwe schitterende foto’s van Pernod en Cootje. En uiteraard: er is plaats gereserveerd voor een grote mozaïekfoto met de katjes van de vrienden van Pernod en Cootje. De kattenkalender 2019 verschijnt in een gelimiteerde oplage en de vrienden van Pernod en Cootje krijgen als eerste de kans om hun eigen exemplaar te reserveren. Zij betalen €24,95 (+ € 6,50 verzendkosten*) voor de kalender. (*Verzending binnen België.)

In de boekwinkels zal een skinny-uitvoering van de Kattenkalender van Pernod en Cootje verschijnen. Deze winkelversie heeft NIET de extra pagina met de mozaïekfoto van de vrienden van Pernod en Cootje en is gemaakt op een kleiner formaat (29 x 29 cm). Winkelprijs: € 20,-

Sneak Preview mozaïek?  Scroll naar beneden!

blad-8-kalender

 

Mozaiek