Miauwkes Miniaturen


Ter gelegenheid van de expositie ‘Portraits of Cats’ presenteert Moermans Gallery twee Miauwkes Miniaturen. Deze Miniaturen zullen uitsluitend op de expositie verkrijgbaar zijn. Elk exemplaar is genummerd en gesigneerd door Veronique Puts.

Een Miauwkes Miniatuur is een kunstobject dat bedoeld is om op een oppervlak te zetten zodat het licht vrij door het glas kan spelen. Op die manier komen de heldere kleuren en lijnen het best tot hun recht. Afmeting: 20 x 15 x 2 cm.

Prijs € 80,- per stuk.
Let op: om logistieke redenen wordt er bij voorkeur CASH en GEPAST betaald*.

  1. Muizenmeisje 20 x 15 x 2 cm
    Deze Miauwkes Miniatuur toont een tekening van Cootje met een muis in haar armen. Voor wie de muis bestemd is, zie je op de mouw van Cootje.
    Veronique maakte deze gevoelige tekening met kleurpotlood op papier. Tekenen met potlood is een traag proces en het maken van deze tekening nam daardoor vele dagen in beslag. Het kunstwerk is een typisch voorbeeld van de illustratiestijl van Veronique. De originele schets op papier is op de tentoonstelling aanwezig.
  2. My Shining Star 20 x 15 x 2 cm
    De tweede Miauwkes Miniatuur toont een tekening van Pernod die als een engelkat in de sterrenhemel boven Cootje en Beer zweeft. Veronique maakte deze emotionele tekening na de komst van Beer. De diepe kleuren maken deze Miniatuur bijzonder geschikt als aandenken aan een kat die alleen nog in je herinnering voortleeft. Tegelijk toont de tekening het geluk dat een nieuwe kat kan brengen. Veronique maakte deze tekening met kleurpotlood op papier. De originele tekening is op de tentoonstelling aanwezig.

Om alles goed te organiseren, vernemen we graag of je eventueel belangstelling hebt voor de Miauwkes Miniaturen: