Galerie (nieuw!)

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden, tekende ik katten. Nu, zoveel jaren later, is de kat nog altijd mijn inspiratiebron. Mijn tekeningen zijn inmiddels in boeken en als artprints gepubliceerd  in heel wat landen. Dat vind ik heerlijk. Hoe meer mensen blij worden van wat ik maak, hoe liever ik het heb.

Dit voorjaar begon ik aan een nieuwe reeks tekeningen van Pernod en Cootje. Deze werken zijn gloednieuw en nooit eerder verschenen. Ik maakte ze voor jou. Omdat ik hoop dat ze jou het gevoel geven dat ik erin probeer te leggen. levenslust. Een vleugje tederheid. Verwondering en humor. 

Klik op één van de afbeeldingen hieronder (scroll naar beneden) en je kunt de details van het werk op je scherm bekijken. 

Wil je meer dan kijken alleen? Dat kan. Je kunt mijn tekeningen hier -en alleen hier- bestellen. Als gesigneerde artprint in gelimiteerde oplage. De prints zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Bestellen? Klik hierboven op de tekening van je keuze. Je komt dan vanzelf op de bestelpagina (scroll naar beneden voor bestelformulier).