Snel beter worden!

De vrienden van Miauwkes® houden van katten. Niet alleen van hun eigen kat en van Pernod en Cootje, maar van àlle katten. Van de gezonde en de sterke. Van de raskatten en de prijswinnaars. Maar ook van de sukkeltjes, de zwervers en de patiëntjes. Misschien houden we van die laatste groep nog wel een tikkeltje meer, want een dier dat zich niet goed voelt, is een hartenbreker.

Op deze pagina is er plaats voor katjes die wat extra aandacht en positieve vibes nodig hebben. Ik doe dat omdat ik weet hoe goed deze groep kattenvrienden is in het geven van warmte en aandacht. En omdat ik geloof in de kracht van een liefdevolle gedachte.

Dit keer staat Clicquootje van Marleen in de kijker. Hij voelt zich niet goed en heeft alle positieve gedachten nodig. Wil je een troostend woordje achterlaten voor deze brave kater en zijn baasjes? Dat kan in het reactievenster helemaal onderaan de pagina.

54525261_420959475144193_6499868678153043968_n

566 reacties op ‘Snel beter worden!

  1. Geniet ten volle van jullie samenzijn en verwen je arme schat à volonté. Met het juiste dieet bespaar je hem/haar al veel pijn en kunnen jullie nog een hele tijd van elkaar genieten (mijn Katta had hetzelfde probleem). Sterkte en hopelijk nog een paar extra jaren samen. Dikke knuffel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s