Luisterend Oortje Cootje

Om iemand te helpen, hoef je vaak niet meer te doen dan luisteren. Luisteren met aandacht en zonder oordeel is niet vanzelfsprekend. De tekeningen van de ‘Luisterende Oortjes’ maken daarom deel uit van de tekeningenreeks de Heldencollectie 2020 van Veronique.

Terwijl Cootje een kopje melk drinkt, luistert ze aandachtig naar alles wat je te vertellen hebt. De blauwe strik op haar oortje, benadrukt haar focus.  Klik op de diavoorstelling hieronder en bekijk elke lijn van Cootje met het Luisterend Oortje. Als dat geen heldje is…

Wil je meer dan kijken alleen? Dat kan. Je kunt deze tekening hier -en alleen hier-  bestellen. Als gesigneerde artprint. In gelimiteerde oplage. Luisterend Oortje Cootje is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

ARTPRINT OP PLEXIGLAS
20 x 20 cm (met ophanghaak, incl. levering aan huis) € 50,-
30 x 40 cm (met ophanghaak, incl. levering aan huis) € 80,-
60 x 70 cm (met ophangframe, incl. levering aan huis) € 275,-

ARTPRINT OP CANVAS 
100 x 100 cm* (op extra dik kader, incl. levering aan huis) € 400,-
* aanpassing achtergrondkleur aan persoonlijke voorkeur mogelijk

Wil je de artprint Luisterend Oortje Cootje bestellen? Vul onderstaand formulier in, en je ontvangt de betaalinfo en verdere informatie in je mailbox. Liever een artprint van Luisterend Oortje Pernod? Of een andere afbeelding? Ga dan naar deze pagina. Daar vind je de hele collectie.