Jij verdient een beker!

De koffiebekers met tekeningen van Veronique Puts zijn een must voor elke poezenliefhebber. De bekers zijn robuust, kleurrijk, en altijd voorzien van een vrolijke quote. Ideaal voor koffie? Jazeker! Maar je mag er ook champagne in doen! De koffiebekers zijn in 10 variaties verkrijgbaar. Alleen hier natuurlijk, in de skattigste webshop.

Prijs: € 19,95 per stuk (inclusief verzendkosten voor België)

Wil jij zo’n grappige beker? Voor jezelf, of voor iemand die je lief is? Kunstobject, koffie- of champagnebeker: dit is het perfecte geschenk. Bestellen kan onderaan deze pagina. 

Er zijn nu in totaal tien verschillende bekers:
1. superheld Cootje ‘Alleen mijn liefde is besmettelijk’
2. superheld Pernod ‘Jij bent mijn held’
3. tulpenmeisje Cootje ‘Alle bloemen bloeien voor jou alleen’
4. boerenventje Pernod ‘Jij bent de allerliefste’
5. heksje Cootje ‘Een kopje toverkracht voor jou’ 
6. flying doctor Pernod ‘Als jij me nodig hebt, vlieg ik meteen naar je toe’

7. Cootje Kahlo ‘Elk meisje verdient een bloemenkroon’
8. Pernod Van Gogh ‘Ook dit komt weer goed, let maar op’
9. kerstbeker Cootje ‘Feestjes met jou zijn de mooiste’
10. kerstbeker Pernod ‘Miauwke, ik zie je graag’

Elke beker is een schattig kunstobject. Veronique Puts plaatste de tekeningen zorgvuldig zodat elke beker van alle kanten boeiend is om te zien. Klik op de diavoorstelling hieronder en je kunt de bekers van alle kanten bekijken.

Ter info: Onlangs veranderden we van leverancier voor onze Miauwkesbekers. Dat betekent dat de bekers die je nu bestelt een beetje lichter in de hand liggen dan de vorige. Voor de oog zijn ze niet te onderscheiden. Afmetingen en kleuren zijn exact gelijk gebleven.

Wil je een koffiebeker van Veronique Puts bestellen? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de betaalinfo en verdere informatie in je mailbox.