Kinderboeken

Behalve boeken over katten, schreef Veronique Puts ook boeken voor de allerkleinsten. Haar debuut ‘Het Ei met de Gouden Gans’ (uitverkocht) viel meteen in de prijzen bij de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Daarna maakte Veronique 3 voorleesboekjes over Spits, een vrolijke muis. Troost is een belangrijk thema in Veronique’s werk. Ze schreef daarom een boek speciaal voor kinderen die met een overlijden geconfronteerd worden (Een boekje over troost van Spits). Ook andere de moeilijke thema’s zoals echtscheiding (Uit Elkaar) en pesten (Pesten stop!) komen aan de orde.

Alle boeken van Veronique Puts zijn verkrijgbaar in de boekhandel en hier, in de miauwkes webshop. Boek bestellen? Vul het bestelformulier onderaan deze pagina in. Je krijgt dan alle verdere info in je mailbox.

Hier is Spits
Spits is een muis. Een speciale muis. Spits is een muis met een staart die krult van plezier. Schrijver en illustrator Veronique Puts maakte tien korte verhaaltjes over Spits om jonge kinderen te amuseren en om volwassenen te laten glimlachen..
Hardcover. Prijs: 12,95 + verzendkosten

Op stap met Spits
Spits is een dappere muis met zin voor avontuur. Vandaag gaat Spits naar buiten. Ga je mee? De kleine tekeningen naast de tekst zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten kunnen ‘meelezen’.
Hardcover. Prijs: 12,95 + verzendkosten

Feest met Spits
Het is feest ten huize Spits! Het vrolijke muisje nodigt zijn vriendjes uit voor een party. Moe maar tevreden kruipt hij ’s avonds in zijn bedje, om te dromen van… nieuwe feestjes, natuurlijk! Met veel ’vingerspits’-gevoel getekend!
Hardcover. Prijs: 12,95 + verzendkosten

Een boekje over troost van Spits
Veel jonge kinderen worden onverwacht met de dood geconfronteerd als iemand in hun omgeving sterft. Dit boekje helpt kinderen omna te denken over dood en afscheid nemen. 
Hardcover. Prijs: €12,95 + verzendkosten

Uit Elkaar
Uit Elkaar is een boek over alle emoties die een kind doorstaat bij een echtscheiding. Aanbevolen door Emmeliek Boot/ De opvoeddesk. Uit Elkaar werd ook uitgegeven door de Duitse uitgeverij Ellerman.
Hardcover. Prijs 15,- + verzendkosten

Recensie Uit Elkaar pluizer.be
Recensie Uit Elkaar Opvoedadvies.nl
Duitse radiorecensie Uit Elkaar

Pesten: stop!
Word jij wel eens gepest? Of zie je dat iemand anders wordt gepest? Pesten gebeurt overal: op straat, op school, op het sportveld.
Hoe vind je dat? En wat doe je dan? Dat kun je lezen in dit boek. Pesten: Stop! is gewoon het
beste anti-pestboek!
Hardcover. Prijs: 15,- + verzendkosten

Recensie Pesten: Stop! pluizer.be
Recensie Pesten: Stop! Opvoedadvies.nl