Snel beter worden!

De vrienden van Miauwkes® houden van katten. Niet alleen van hun eigen kat en van Pernod en Cootje, maar van àlle katten. Van de gezonde en de sterke. Van de raskatten en de prijswinnaars. Maar ook van de sukkeltjes, de zwervers en de patiëntjes. Misschien houden we van die laatste groep nog wel een tikkeltje meer, want een dier dat zich niet goed voelt, is een hartenbreker.

Op deze pagina is er plaats voor katjes die wat extra aandacht en positieve vibes nodig hebben. Ik doe dat omdat ik weet hoe goed deze groep kattenvrienden is in het geven van warmte en aandacht. En omdat ik geloof in de kracht van een liefdevolle gedachte.

Dit keer staat Lucky van Vanja Vandecasteele in de kijker. Hij voelt zich niet goed en heeft alle positieve gedachten nodig. Wil je een troostend woordje achterlaten voor deze brave kater en zijn baasje? Dat kan in het reactievenster helemaal onderaan de pagina.

IMG_1748

650 reacties op ‘Snel beter worden!

 1. Lieve Mieke, ik en mijn vier meisjes blijven heel hard voor jou duimen. Alsjeblieft wordt weer beter want jouw baasjes kunnen jou nog niet missen. Blijven vechten liefje❤️ Heel veel moed en sterkte nog Jacqueline!

  Geliked door 1 persoon

 2. Lief Mieke. Ik stuur je vanuit Brugge alle liefde en positieve gedachten. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat je snel weer beter wordt. Jacqueline en Ronny, heel veel sterkte. Ik weet wat Mieke voor jullie betekent. Jullie zijn 2 fantastische mensen die Mieke de beste zorgen geven die ze maar kan krijgen. Hier wordt hard geduimd voor jullie.

  Geliked door 2 people

 3. Lieve iedereen. Ondertussen zijn we enkele maanden verder. Dubje wordt elke dag gemist… maar ik trek me enorm op aan zijn broertje Fabio (Fabje of Dikkie Dik). Hij doet het zo goed alleen en dat doet goed aan mijn hartje.
  Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun en lieve woorden. 💖

  Geliked door 3 people

 4. Lieve Sofie, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Ik begrijp perfect wat je nu voelt. Wij hebben Mira ook moeten laten inslapen na jaren van nierproblemen. Ons meisje heeft gevochten met alles dat ze in zich had. Op een gegeven moment moest ze 10 pillen (tegelijk) nemen. En ze deed dat zonder morren. Ze zat op mijn schoot zonder dat ik haar moest vasthouden en nam de geplette in vocht opgeloste pillen zomaar in.
  Maar toch heeft Mira op 10-jarige leeftijd de strijd verloren. Dus ik begrijp heel goed wat je nu doormaakt. Het is verschrikkelijk! Daarom wil ik je alle steun toezeggen. Denk maar aan de mooie herinneringen met Dubke. Veel sterkte!
  Josiane Claesen

  Geliked door 1 persoon

 5. Later…als de mooie herinneringen de plaats van verdriet hebben ingenomen, kun je verwoorden wat je nu alleen met tranen kan zeggen…..
  Veel sterkte….
  Rust zacht Dubje 💖💖💖

  Geliked door 1 persoon

 6. There is a cycle of love and death that shapes the lives of those who choose to travel in the company of animals. It is a cycle unlike any other. To those who have never lived through its turnings and walked its rocky path, our willingness to give our hearts with full knowledge that they will be broken seems incomprehensible. Only we know how small a price we pay for what we receive; our grief, no matter how powerful it may be, is an insufficient measure of the joy we have been given. (from ‘Bones Would Rain From the Sky’ by Suzanne Clothier)

  Geliked door 1 persoon

 7. Lieve Sofie. Dit is verschrikkelijk. Zo onverwachts. Ik voel je pijn en verdriet. Geef van dat alles maar een beetje door aan mij. Je hoeft dit verdriet niet alleen te dragen. Weet dat we er zijn om jou door dit verdriet heen te helpen. Ik wil zoveel zeggen om je te troosten maar krijg het niet gezegd. Dikke steunknuffel en zeker ook Fabje niet vergeten van een knufje. Ook heel erg voor hem. Ik blijf die foto van hem zien. Zo triest 😦

  Like

 8. Samen met mijn Mozart’je steken wij de pootjes en duimen omhoog voor Dubje!
  Een zeer spoedig herstel wens ik je toe lief vriendje! Een warme knuffel voor jou en de poezenmama 🐾🍀💝

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s