Wenskaarten

Mijn katten tekenen: I love it! En die tekeningen delen met andere kattenliefhebbers? Daar word ik blij van. Er zijn nu twee wenskaartensets. De kaarten zijn gedrukt als artprint en worden verzonden met een envelop in een bijpassende tint.

Stuur ze naar wie je lief is (of lijst ze in, want ze zijn bijna te leuk om te versturen!). Prijs: €20,- (+ €2,50 verzendkosten in Belgie)

Bestellen? Vul het formulier onderaan de pagina in en je krijgt alle betaalinfo in je mailbox. De wenskaarten worden opgestuurd naar het adres dat aan je bankrekening gekoppeld is.

Set 1 – Glamour Cats
Deze set bestaat uit vijf dubbele kaarten (14,8 cm x 21 cm) met bijpassende enveloppen. De tekening aan de buitenkant van de kaart wordt binnenin herhaald in zwart-wit. De kaarten worden geleverd in een luxe kunststof pouch het velcro sluiting.

Set 2 – Nostalgic Cats
Deze set bestaat uit vijf enkele kaarten (14,8 cm x 21 cm) met bijpassende enveloppen. Ook deze set wordt geleverd in een kunststof pouch met velcro sluiting. Let op: deze set is bijna uitverkocht.

Bestellen? Vul onderstaande formulier in
en alle info komt naar je toe.

Let op: het is niet nodig je adresgegevens in te vullen. Nadat je betaling bij ons is genoteerd, worden de wenskaarten opgestuurd naar het adres dat aan je bankrekening gekoppeld is.