Wenskaarten

ATTENTIE: WEBSHOP en ATELIER ZIJN GESLOTEN TOT EN MET 22 SEPTEMBER.  Je kunt al een bestelling plaatsen, maar deze zal pas in de laatste week van september afgehandeld worden.

Mijn katten tekenen: ik doe niet liever! Onlangs maakte ik een reeks humoristische portretten van Pernod en Cootje in zachte pasteltinten. Die tekeningen kun je nu zelf in huis halen, want ik liet er art prints van maken die je als wenskaart kunt versturen. De tekeningen zijn gesigneerd en afgedrukt op zwaar papier.  De achterkant is blanco. Stuur ze naar wie je lief is (of lijst ze in, want ze zijn bijna te leuk om te versturen!).

De Pernod & Cootje wenskaarten (14,8 cm x 21 cm) worden geleverd in combinatie met 5 luxe enveloppen in kleuren die bij elke kaart passen. Het geheel zit verpakt in een kunststof bewaarmap met klittenbandsluiting.

Prijs: € 20,- (+ €2,50 verzendkosten in België)

Bestellen? Vul het formulier onderaan de pagina in en je ontvangt vanzelf de betaalinfo in je mailbox. Na betaling wordt de set wenskaarten opgestuurd naar het adres dat aan je bankrekening gekoppeld is.

Let op: het is niet nodig je adresgegevens in te vullen. Nadat je betaling bij ons is genoteerd, worden de wenskaarten opgestuurd naar het adres dat aan je bankrekening gekoppeld is.