Wenskaarten

Mijn katten tekenen: I love it! En die tekeningen delen met andere kattenliefhebbers? Daar word ik blij van. Er zijn nu twee wenskaartensets. Gedrukt als artprint met bijpassende envelop. Stuur ze naar wie je lief is (of lijst ze in, want ze zijn bijna te leuk om te versturen!). Prijs: €20,- (+ €2,50 verzendkosten in Belgie)

Bestellen? Vul het formulier onderaan de pagina in en je krijgt alle betaalinfo in je mailbox. De wenskaarten worden opgestuurd naar het adres dat aan je bankrekening gekoppeld is.

Set 1 bestaat uit vijf dubbele kaarten (14,8 cm x 21 cm) met bijpassende enveloppen met metallic finish. De tekening aan de buitenkant van de kaart wordt binnenin herhaald in zwart-wit. De kaarten worden geleverd in een luxe kunststof pouch het velcro sluiting.

 

Set 2 bestaat uit vijf enkele kaarten (14,8 cm x 21 cm) met bijpassende enveloppen in een matte finish. Ook deze set wordt geleverd in een kunststof pouch met velcro sluiting.

 

 

Bestellen? Vul onderstaande formulier in en alle info komt naar je toe.

Let op: het is niet nodig je adresgegevens in te vullen. Nadat je betaling bij ons is genoteerd, worden de wenskaarten opgestuurd naar het adres dat aan je bankrekening gekoppeld is.