Snel beter worden!

De vrienden van Miauwkes® houden van katten. Niet alleen van hun eigen kat en van Cootje en Beer, maar van alle katten. Van de gezonde en de sterke. Van de raskatten en de prijswinnaars. Maar ook van de sukkeltjes, de zwervers en de patiëntjes. Misschien houden we van die laatste groep nog wel een tikkeltje meer, want een dier dat zich niet goed voelt, is een hartenbreker.

Op deze pagina is er plaats voor katjes die wat extra aandacht en positieve vibes nodig hebben. Ik doe dat omdat ik weet hoe goed deze groep kattenvrienden is in het geven van warmte en aandacht. En omdat ik geloof in de kracht van een liefdevolle gedachte.

650 gedachten over “Snel beter worden!

 1. Sterkte maatje laat je niet klein krijgen Vanja hoe de moed erin ondanks alle zware tegenslagen 🕯️🕯️🕯️👍👍👍🍀🍀🍀😽😻😽

 2. Lieve Lucky.. Jij die zoveel doet voor de andere poezen, jij die poezen het leven redt. Nu zelf even niet al te best. Komaan lief kereltje, snel beter worden. Je vrouwtje en alle Miauwkes denken aan je en wensen een spoedig herstel. Met de lieve zorgen van je vrouwtje gaat dat lukken. Dikke knuffel en pootjes van je 3 vriendjes Milla, Nupelda en Billie.

 3. De kat die heldendaden doet,
  zorgt nu dat óns hart mee bloedt,
  hij ligt nu zelf in de lappenmand
  en zijn vrouwtje, door verdriet overmand.

  De kat, de held die Lucky is,
  moet zelf opgepept worden, ‘t is mis,
  zelfs de strafste kat heeft het soms moeilijk,
  wat is het leven soms oneerlijk en verfoeilijk.

  De kat, de held die wij zo eren,
  voor al die wonderlijke keren
  dat hij als epo kon fungeren,
  nu hopend dat het tij snel zou keren

  De kat, die heldendaden doet,
  met de schattige lieve snoet,
  nu duimen wij, omdat dat er toe doet,
  dat is onze bescheiden hulp en steun,
  want het helpen zit hém in het bloed.

 4. Och Luckytje toch. Snel weer beter worden hé schat. En flink doen wat Madam Stek (de DA) zegt, dat je weer opknapt en nog lang bij moeke Vanja kan blijven. Kattenkusje van mij en koppekes van mijn katjes

 5. Maar venteke toch. Snel beter worden hoor. Clicquootje heeft hier ook al eens veel steun gekregen en geloof me, het helpt. We duimen heel hard voor jou. Dikke knuffel van Marleen en Clicquot. xx

 6. Ik hoop dat je heel snel je wat beter gaat voelen lieve jongen.
  Je naam heb je al mee, ook heel veel moed , troost en sterkte aan je lieve personeel.
  Wij duimen allen heel hard mee 👍🏻👍🏻👍🏻❤️🐾.

 7. Lucky, je naam zegt het, gelukbrengertje. Nu heb jij zelf alle geluk nodig. Een warme wens voor jou Lucky, vlug weer beter. Lieve knuffels. Rosane.

 8. Geniet ten volle van jullie samenzijn en verwen je arme schat à volonté. Met het juiste dieet bespaar je hem/haar al veel pijn en kunnen jullie nog een hele tijd van elkaar genieten (mijn Katta had hetzelfde probleem). Sterkte en hopelijk nog een paar extra jaren samen. Dikke knuffel.

Geef een reactie