Snel beter worden!

De vrienden van Miauwkes® houden van katten. Niet alleen van hun eigen kat en van Cootje en Beer, maar van alle katten. Van de gezonde en de sterke. Van de raskatten en de prijswinnaars. Maar ook van de sukkeltjes, de zwervers en de patiëntjes. Misschien houden we van die laatste groep nog wel een tikkeltje meer, want een dier dat zich niet goed voelt, is een hartenbreker.

Op deze pagina is er plaats voor katjes die wat extra aandacht en positieve vibes nodig hebben. Ik doe dat omdat ik weet hoe goed deze groep kattenvrienden is in het geven van warmte en aandacht. En omdat ik geloof in de kracht van een liefdevolle gedachte.

650 gedachten over “Snel beter worden!

  1. Lieve Lucky, wij duimen dat jij snel weer beter mag worden. Ons Snoes geeft jou en je baasje een geweldige steunaai en van mij een dikke warme steunknuffel voor jullie beiden 😽❤️🍀

  2. Beterschap, lieve Lucky.. je brengt zoveel medisch geluk voor zieke kollega-poezewoefjes. Nu denken we met al onze Miauwkes-kracht aan jou🥰

  3. Heel veel dikke knuffels en heel veel likjes en poezenknuffels van Hokey Pokey en Honey Cup. Snel beter worden hoor lieve Lucky !!

Geef een reactie